MIÉRT KEZDTEM FOTÓZÁSSAL FOGLALKOZNI?

Grosz Róbert vagyok, több mint 12 éve foglalkozom fotózással és videózással. Pályafutásom kezdete óta szerettem emberekkel foglalkozni és olyan képeket készíteni, melyekre öröm visszatekinteni évek múltán is.

Munkám során volt lehetőségem kipróbálni magam különféle területeken, a termékfotózástól a divatfotózásig. A kedvenc témám azonban mindig is az esküvők és rendezvények voltak. Megfogott ezeknek az egyedülálló alkalmaknak mind a romantikus, mind a vidám, örömteli oldala, a buli és a szórakozás megörökítése. Szeretem visszaadni azokat a pillanatokat, amelyek önfeledt és őszinte önmagukban örökítik meg az embereket.

A fotózással és videózással már gyermekkoromban találkoztam keresztapumnak köszönhetően, aki maga is nagy fotós és videós volt a családban. Ő volt az első ember, aki videókamerát és fényképezőgépet adott a kezembe, és megmutatta a szakma csínját-bínját. Minden utazásunkon és családi rendezvényünkön ő volt, aki a maradandó emlékek készítéséért felelős volt. Akkoriban még nem is gondoltam, hogy sok évvel később én is ezzel fogok foglalkozni, és így a hobbim egyszer csak a hivatásommá válik.

Tudom, hogy sokak nem szeretnek a lencse előtt pózolni, szerepelni. Egyesek feszengenek, mások kényelmetlennek érzik ha fotózzák őket. Ezért mindent megteszek, hogy feloldjam ezt, és olyan természetes és vidám képeken adhassam vissza a pillanatot, melyekkel maximálisan elégedettek lesznek. Számomra az a valódi elismerés, ha olyan képeket készíthetek, melyek mosolyra húzzák a szájatok szélét, és boldogan teszitek ki őket magatokról otthon.

Csapatunk

ÁDÁM

ANDREA

RÓBERT